Sinds 1977 is Zeilmakerij Zwaan in Stavoren specialist op het gebied van buiskappen. Wij zijn leverancier van alle originele buiskappen van Maril en Waterspoor, maar ook steeds meer sloepen van Antaris en Makma varen met een buiskap van Zeilmakerij Zwaan.

Bij de buiskappen maakt Zeilmakerij Zwaan ook verlengde achtertenten die meer leefruimte bieden in de sloep en mogelijkheid geven om te overnachten site.

Naast kappen en dektenten voor sloepen kunt u bij ons ook terecht voor de zeil benodigdheden van uw jacht. Kom bij ons voor grootzeilen, genua’s, spinakers, buiskappen voor zeiljachten, beschermhoezen zoals zeilkleden maar ook voor stuurstandhoezen en rolfokhoezen. Naast dit alles leveren wij ook wintertenten voor schepen met liggende of staande mast.

Zeilmaken heeft in Nederland een lange traditie, waar wij trots op zijn. Zeilmakerij Zwaan levert ouderwets vakmanschap en ieder product dat wordt afgeleverd wordt dan ook met de grootste zorgvuldigheid in eigen zeilmakerij geproduceerd. Wij leveren een uitsluitend Nederlands product, gemaakt naar oud ambacht maar met alle moderne kennis. Dat betekent: vakmanschap, persoonlijke aandacht, goed advies, correcte afhandeling en een goede service voor een betaalbare prijs!